Sikkerhedsnyhedsbrev udsendt 3. sept. '12

 

Rammeaftale med Staten

C-cure leverer nu F-Secure support på rammeaftale med staten. Moderniseringsstyrelsen har pr. torsdag d.30. august godkendt, at F-Secure Corporation anvender C-Cure, på Rammekontrakt om indkøb af antivirusprogrammel. Dette betyder at alle statslige enheder nu kan tegne supportaftaler med C-cure på F-Secure’s løsninger og allerede fredag d. 31. august blev der tegnet aftale omkring support af de første 8500 licenser.

C-cure supporterer i dag en lang række kommuner, som også anvender F-Secure’s, vi ser frem til det udvidede samarbejde med Staten.Har man spørgsmål til aftalen er man velkommen til at kontakte C-cure,CEO Mette Nikander.

VIGTIGT! Kritisk sårbarhed i Java

Oracle har I fredags udsendt en vigtig meddelelse om et meget vigtigt patch der adresserer sikkerhedsproblemer beskrevet som CVE-2012-4681 (US-CERT Alert TA12-240A og sårbarhed Note VU#636312), samt 2 andre sårbarheder der har indflydelse på afvikling af Java i web browsers på desktopniveau.

Sårbarhederne gør at der med fjernadgang uden autorisation kan afvikles kode i netværket. Der er således adgang uden brugernavn og password. For at desktoppen inficeres kræves blot at brugeren surfer til et inficeret website, der udnytter denne sårbarhed.

Link til Oracle

Konsolidering af løsninger og økonomi

Vi ser I stigende grad at vores leverandører udvider deres produktportefølje, men også at de samtidigt konsoliderer deres udbud af pakkeløsninger. Symantec har gjort det, men ikke konsolideret administrationssiden. Nu har Sophos,- en af verdens største sikkerhedsudbydere valgt at gå hele vejen Sophos udbyder både avancerede krypteringsløsninger, DLP, antivirus, patch management, administration og let sikkerhed til mobile enheder, web og mailfiltrering og Astaro firewalls. De er nu kommet op med nye løsningsmodeller, som gør at for de kunder der har behov for blot 2- 3 af de løsningskategorier, som Sophos udbyder, så vil der være mange penge at spare ved at vælge Sophos og vel at mærke, langt nemmere administration fra eet samlet interface.

Se her et eksempel på en af de nye pakker fra Sophos- Complete Security Suite og kontakt os gerne mht. til andre konstellationer af sikkerhedsløsninger, test, økonomi m.m.

Antivirus til virtuelle netværksmiljøer

Mange virksomheder har udfordringer med at afvikle antivirus i virtuelle netværksmiljøer uden performance nedgang. Derfor har C-cure indledt et samarbejde med Bitdefender, som har specialiseret sig indenfor dette felt med helt unik teknologi og meget attraktive licensmodeller, som holder budgetterne nede.

Bitdefender er ikke afhængig af virtualiseringsteknologi; Løsningerne beskytter miljøer, der er drevet af enhver type virtualiseringsteknologi. Desuden beskytter Bitdefender SVE ikke kun Windows servere og slutbruger-systemer, men også Linux og Solaris-systemer. Læs mere om Bitdefender løsningerne klik he

Mailarkivering og Back-up til fornuftige penge

C-cure har indledt et nært samarbejde med Barracuda i Danmark. Barracuda er i Danmark mest kendt for mailfiltering, men samarbejdet vil primært fokusere på Barracuda’s Back Up løsninger og mail arkivering, som i særlig grad imødeser behov for at undgå de lidt tunge og forældede tape løsninger. Løsningerne kan testes i 14-30 dage med fuld support – frit og kvit. Kontakt os for mere information eller følg dette link til mere produktinfo.

Barracuda Back-up

Barracuda Message Archiving

Spændende nyt om F-Secure løsninger i skyen

C-cure er Guldpartner til F-Secure og leverer licenser, support og service til både forhandlere og direkte kunder. F-Secure vil i Oktober måned lancere en ny version af deres løsning i skyen - F-Secure PSB Advanced, hvor det nu vil være muligt at tilvælge ”SoftwareUpdater”,- et indbygget patchværktøj baseret på Secunias  Patch Management kaldet  Corporate Software Inspector – CSI.

F-Secure PSB vil i begrænset omfang understøtte Windows 8 fra oktober i år. Fuld support ventes Q1 2013. F-secure almindelige antivirus understøtter Windows 8  fra ultimo 2012. Flere andre spændende nyheder er i vente indenfor de næste 6 måneder f.eks. på Mobil sikkerhedsområdet, som vi vil komme tilbage til, når tiden nærmer sig. Vil du vide mere så kontakt os gerne om roadmap, priser m.m.

Vil du vide mere? Vi bistår gerne med ekstra information og du finder sammenlignende tests af f.eks. mobil platforme, oversigt over forskellige typer IT Sikkerhedsløsninger til alle enheder i netværket, anbefalede links til rapporter og eksterne nyheder m.m.her på hjemmesiden

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net