iOS låseskærm brudt igen

Endnu engang er Apples låseskærm på det mobile styresystem iOS blevet bypassed. Dermed gøres adgang til medie apps såsom Instagram og Twitter tilgængelig.

20. September 2013

Den Spanske fritidshacker Jóse Rodiguez har endnu engang demonstreret, hvordan man kommer forbi låseskærmen på det nye iOS 7. Det er ved at blive en tradition for Jóse at bryde Apples låseskærm, da han har brudt både iOS 5 og 6. Denne gang kan man ved hjælp af et par klik få adgang til at uploade og se billeder fra Instagram, Twitter m.m. Vi gennemprøvede det her hos C-cure og det tog under et par minutter at bypasse pinkoden og få adgang til billederne fra en Iphone 4 med iOS 7 her hos C-cure.
Her er en video der viser hvordan tricket udføres.

Apples sikkerhedsteam havde ellers lukket 80 sikkerhedshuller men havde tydeligvis overset dette større problem. Apple er opmærksomme på sikkerhedshullet og opdaterer sikkerheden ved den næste hotfix. Hvornår den kommer, er endnu usikkert. Jóse har nu fået et nyt job som kræver mere af hans opmærksomhed, så det er ikke sikkert vi ser flere sikkerhedsbrud publiseret fra hans side.

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net