På F-Secure's Web Club kan du:

• Finde produkt information.
  • Downloade det nyeste software.
  • Finde hotfixes til at rette op på fejl.
  • Hente manualer.
  • Downloade "Latest zip" med de nyeste virus definitioner.
  • Læse om de nyeste virus trusler.
  • Få adgang til F-Secure Knowlegdebase, hvor du kan få hjælp med
    dine problem, selv udenfor vores kontortid.
  • Få gode råd om at sikre sig mod vira.

Klik her for at komme ind på F-Secure Web Club.

Spørgsmål vedr. download?
Find en guide under Hjælp

Mangler du koder?
Hvis du mangler aktiveringskoder til dit F-Secure produkt skal du registrere dig under vores medlemsområde og herefter vil du indenfor max. 2 arbejdsdage få adgang til koderne til dit F-Secure Anti-Virus program. Den eneste forudsætning er, at du er kunde hos C-cure og at din licens er gyldig.

Du kan klikke her for at registrere dig.

F-secure Hotfixes
Du kan klikke her for at komme til F-secure Hotfixes

Ønsker du besøg af en af vores teknikere?
Ønsker du professionel assistance eller vil du gerne modtage undervisning i
F-Secure's Anti-Virus produkter, kan vi tilbyde dig et besøg af en af vores
certificerede teknikere. Ring til os på 4541 1446.

Mail til C-cure Support
Her kan du sende os en e-mail med tekniske spørgsmål eller ønske om at blive ringet op: Skriv mail

Du kan selvfølgelig kontakte os med ønske om yderligere oplysninger, møde, tilbud etc.