Af-installeringsprocedure

F-Secure Internet Security 200x

1. Klik på Start
2. Klik på Programmer
3. klik på F-Secure Internet Security 200x
4. Klik på Af-installér F-Secure Internet Security 200x

Eller:

1. Klik på Start
2. Klik på Kontrolpanel
3. Klik på Tilføj/Fjern Programmer
4. Fjern F-Secure elementer

I begge tilfælde:

Genstart computeren efter afinstallation. Fjern derefter overskydende F-Secure folder(e) på:

”C:\Programmer \....”

Andre F-Secure Anti-Virus produkter ( eks. Anti-Virus for Workstations 5.xx ...)

5. Klik på Start
6. Klik på Kontrolpanel
7. Klik på Tilføj/Fjern Programmer
8. Fjern F-Secure elementer

Genstart computeren efter afinstallation. Fjern derefter overskydende F-Secure folder(e) på:

”C:\Programmer \....”

I tilfælde af at det ikke vil lykkedes at afinstallere på normalvis, kan man forsøge at reparere programmet, ved at installere forfra. Husk at genstarte computeren. Derefter kan man forsøge afinstallationsproceduren igen.

I særligt vanskeligt tilfælde kan det blive nødvendigt at fjerne rester i Windows Registry, men det anbefales kun til avancerede brugere. Under normale omstændigheder er det ikke nødvendigt.