F-Secure opdateringer

Produkt version:
F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers 7.00 Hotfix 5.
F-Secure Anti-Virus for MIMEsweeper 5.61 Hotfix 8.

Type af opdatering:
Hotfix

Resume:
Dette hotfix inkluderer rettelse til:
o Security vulnerability FSC-2010-1
For flere detaljer følg link nederst i artiklen.

Operativ system:
Samme som til F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers 7.00.
Samme som til F-Secure Anti-Virus for MIMEsweeper 5.61 Hotfix 8.

Filer:
F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers 7.00:
ftp://ftp.f-secure.com/support/hotfix/fsav-server/FSAV744-11.fsfix
ftp://ftp.f-secure.com/support/hotfix/fsav-server/FSAV744-11.jar
F-Secure Anti-Virus for MIMEsweeper 5.61 Hotfix 8
ftp://ftp.f-secure.com/support/hotfix/fsav-server/FSAVSR561-05.fsfix
ftp://ftp.f-secure.com/support/hotfix/fsav-server/FSAVSR561-05.jar

F-Secure anbefaling:
Det er meget vigtigt  at installere denne opdatering.

Genstart: ikke nødvendigt.

Produkt version:
F-Secure Internet Gatekeeper for Windows 6.61 Hotfix 6

Type af opdatering:
Hotfix

Resume:
Summary of the issue:
- Dette hotfix løser problemet med speciel lavet - ondsindet - arkiv filer der undgår scanneren
Malware i speciel lavet 7Z, GZIP, CAB eller RAR arkiv filer kan forblive uset af scanneren.
For flere detaljer læs http://www.f-secure.com/en_EMEA/support/security-advisory/fsc-2010-1.html

Operativ system:
- Microsoft Windows Server 2000
- Microsoft Windows Server 2003
- Microsoft Windows Server 2003 x64 Edition

Filer:
ftp://ftp.f-secure.com/support/hotfix/fsig/fsigk661-06.zip

F-Secure anbefaling:
Det anbefales at installere denne opdatering.

Genstart: ikke nødvendigt.

Produkt version:
F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange 6.62 Hotfix 10
F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange 7.10 Hotfix 6
F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange 8.00 Hotfix 3

Type af opdatering:
Hotfix

Resume:
Summary of the issue:
- Dette hotfix løser problemet med speciel lavet - ondsindet - arkiv filer der undgår scanneren
Malware i speciel lavet 7Z, GZIP, CAB eller RAR arkiv filer kan forblive uset af scanneren.
For flere detaljer følg link nederst i artiklen

Operativ system:
- Microsoft Exchange Server 2000 - FSAV for MSE 6.62
- Microsoft Exchange Server 2003 - FSAV for MSE 6.62
- Microsoft Exchange Server 2007 - FSAV for MSE 7.10
- Microsoft Exchange Server 2000 - FSAV for MSE 8.00
- Microsoft Exchange Server 2003 - FSAV for MSE 8.00
- Microsoft Exchange Server 2007 - FSAV for MSE 8.00
- Microsoft Small Business Server 2003 - FSAV for MSE 8.00
- Microsoft Small Business Server 2008 - FSAV for MSE 8.00

Filer:
ftp://ftp.f-secure.com/support/hotfix/fsav-mse/fsavmse662-10.zip
ftp://ftp.f-secure.com/support/hotfix/fsav-mse/fsavmse710-06.zip
ftp://ftp.f-secure.com/support/hotfix/fsav-mse/fsavmse800-03.zip

F-Secure anbefaling:
Det anbefales at installere denne opdatering.

Genstart: ikke nødvendigt.

Læs mere om opdateringen her:
http://www.f-secure.com/en_EMEA/support/security-advisory/fsc-2010-1.html

Venlig hilsen

Support
C-cure
Tlf. 45411446