Fil og printdeling i F-Secure Internet Security 2006

Det er blevet populært af have flere computere i hjemmet. At kunne tilgå andre computeres filer og printere er en fordel de fleste kan se.

Ofte kan det dog afstedkomme at brugeren har svært ved at komme i kontakt med andre computere, da firewallen blokerer adgang til disse. Faktisk gør firewallen jo netop det som den er beregnet til - nemlig at minimere trusler fra udstyr der ikke er en del af den maskine som firewallen er installeret på.

Benyt følgende fremgangsmåde for at aktivere fil og print deling i F-Secure Internet Security 2006

1) Åben f-secure internet security

2) I internet skjold skal du gå i avancerede indstillinger

3) I menuen Internet skjold -> Firewall skal du vælge fanebladet services/tjenester

4) Du skal bladre ned i service/tjeneste listen og finde Windows fil deling og netværks printere samt Windows network browsing.

5) Vælg Tillad ingående computer browsning og fil deling fra lokalt netværk

6) Hvis ovenstående ikke virker skal du oprette en regel selv med begge ovenstående indstillinger.

Så skulle du være istand til at dele din printer eller skrive ud fra andres printere.