Problemer med indtastning af nøglekode i F-Secure Internet Security

Vi har flere gange set at der er et problem ved at opdatere en eksisterende F-Secure Internet Security med en ny nøglekode, eller ved indtastning af nøglekode i demoversion.

Løsningen er som følger:

1. Afinstaller den eksisterende version af F-Secure Internet Security
  2. Genstart din Computer (MEGET VIGTIGT)
  3. Installér F-Secure Internet Security, og indtast nøglekode.