På www.C-cure.dk anvender vi cookies udelukkende til at give dig en god brugeroplevelse, når du udfylder formularer. Ved at klikke videre på dette site accepterer du samtidigt vores brug af cookies.

We use cookies in order to give you the best user experience, when filling out forms. By clicking on www.C-cure.dk you thereby accept our use of cookies.

Hvor og hvordan man henter et hotfix hos F-Secure

Gå til F-Secures hjemmeside ved at klikke her

Vælg fanebladet "corporate users" Øverst.

I dialogboksen står der " Product Related Issues"

Under step 1 vælges det software som din forespørgsel handler om

Under step 2 vælges "Find hotfix or patch for this product"

Under step 3 trykkes på iconet "Continue"

Herefter fremkommer en oversigt over samtlige hotfixes og patches. Vælg det ønskede hotfix eller patch. Læs vejledningen grundigt og følg proceduren for at downloade.

Powered by wpsnet.com