Hvordan henter jeg mit F-Secure software?

For at hente din opdaterede version af F-Secure Anti-Virus kan du klikke på dette link:

http://www.f-secure.com/anti-virus/webclub/corporate/

Du kan også åbne denne pdf og printe vejledningen.

Hvordan henter jeg mine F-Secure nøglekoder?

Du skal være tilmeldt C-cures Medlemsområde før du kan hente dine koder. Du bliver tilmeldt ved at udfylde medlemsformularen og klikke på "Registrer". Når vi har modtaget den vil vi tjekke hvilke licenser du har og aktivere de områder du skal have tilgang til. Du vil modtage en mail fra C-cure når dit medlemsområde er aktiveret. Der vil maks. gå 2 arbejdsdage før dette er sket.

Herefter kan du logge dig ind via vores medlemsområde ved at skrive dit brugernavn og adgangskode. De menupunkter - der er åbnet for dig - vil være tilgængelige/synlige øverst til højre i menulinien.