2. runde af Falsk F-Secure opdatering udsendt

Der er fra en østeuropæisk IP adresse blevet udsendt en falsk F-Secure opdatering fra e-mail adressen supportupdate@f-secure.com.

Den vedhæftede fil "update online 22.1255.23.exe" er malware og bør IKKE køres.

-------------------------------------------------------------
Meddelelsen der følger ser sådan her ud:

Fra: supportupdate@f-secure.com [mailto:supportupdate@f-secure.com]
Sendt: 26. august 2008 06:44
Til:
Emne: Regning

K?re kunder!
Regning
Data er tillagt og sendt med denne meddelelse.
Jeg bruger gratis F-secure antispamversion, som allerede har fjernet 338 spambreve.
Antispam er helt gratis for private brugere.
-------------------------------------------------------------

E-mailen har også været sendt med andre titler I emnefeltet:

“Data er tillagt og sendt med denne meddelelse.”
“Jeg bruger gratis F-secure antispamversion,”
"Antispam er helt gratis for private brugere."
"Kære kunder!"

Skulle der i denne forbindelse ønskes yderligere oplysninger, står vi selvfølgelig til Jeres rådighed.

Venlig hilsen

Support
C-Cure
Tlf. 45411446