På www.C-cure.dk anvender vi cookies udelukkende til at give dig en god brugeroplevelse, når du udfylder formularer. Ved at klikke videre på dette site accepterer du samtidigt vores brug af cookies.

We use cookies in order to give you the best user experience, when filling out forms. By clicking on www.C-cure.dk you thereby accept our use of cookies.

Mobilspil kan blive en dyr fornøjelse!

Nu har Cabir fået konkurrence på virusfronten!

En falsk udgave af mobilspillet Mosquito inficerer styresystemet Symbian i mobiltelefonen. Trojanen sender sig selv som sms til andre mobiltelefoner til overtakst f.eks. til Holland, Schweiz og Tyskland, - vel at mærke uden at brugeren aner uråd.

Læs artiklen skrevet af Rikke Sternberg på ComputerWorld – klik her

Powered by wpsnet.com