NetIQ Marshal er markeds ledende indenfor Internet Content Security og har særlig fokus på e-mail og web sikkerhed med programmerne MailMarshal og WebMarshal. 

Her kan du downloade en 30 dages prøveversion af:

mailmarshal til Exchange:

mailmarshal til SMTP:

MailMarshals markedsledende teknologi sætter en effektiv stopper for SPAM, vira og misbrug af virksomhedens internet ressourcer. Let at administrere og flexibelt i funktion. Individuelle regler kan defineres for enkelte brugere, brugergrupper, computere og afsendere, lige så nemt som for hele virksomheden. Derudover giver MailMarshal mulighed for omfattende rapportering og et suverænt overblik over e-mailtrafik i virksomheden.

webmarshal

WebMarshal
kræver ikke yderligere tilkøb af opdaterede lister. Andre produkter benytter en ”blacklist” metode, der giver brugere åben web adgang, men forsøger at blokere sider med stødende indhold, som pornografi. Dette eliminerer ikke surfing på andre uproduktive websider, som aktiehandel, gambling og web baseret e-mail (f. eks. Hotmail). Antallet af nye websider accellerer med så høj hastighed, at ”blacklists” hurtigt bliver forældede. Det er en endeløs udgift at vedligeholde dem. WebMarshal løser dette problem. 

Du kan selvfølgelig kontakte os med ønske om yderligere produktoplysninger, møde, tilbud etc.  

 

 

 

Microsoft 365 security

Microsoft 365 security

Powered by wpsnet.com -  Menu design based on CC-BY: html5up.net