F-Secure Internet Security FAQ

Det er ikke en særlig nødvendighed at køre med bankbeskyttelses funktionen for nuværende og indtil den er designet til de danske banker anbefaler vi at man slår den fra hvis man har problemer med transaktioner eller at logge på.

Spørgsmål: Hvordan deaktiverer jeg bankbeskyttelses funktionen i F-Secure Internet Security?

Svar: Klik på F-Secures logo i bunden af højre hjørne, derefter på "online safety". Når det store vindue dukker op klik på "Brugere". Herinde kan man slå bankbeskyttelse til/fra.

Tryk på F-secure logoet i bunden højre hjørne og derefter på "Online safety"

Tryk på "Brugere"

Deaktiver "Bankbeskyttelse" for din bruger

Spørgsmål: Hvad skal jeg gøre når F-Secure Internet Security ved indtastning af ny kode, fortæller at koden er ugyldig?
Svar: Du skal downloade en ny version med mindre du har en CD at installere fra og afinstallér den eksisterende version af F-Secure Internet Security. Husk at genstarte PC'en efterfølgende og indtast derefter nøglekode.

Spørgsmål: Hvordan afinstallerer jeg mit F-Secure korrekt?
Svar:

F-Secure Internet Security 200x

1. Klik på Start
  2. Klik på Programmer
  3. klik på F-Secure Internet Security 200x
  4. Klik på Af-installér F-Secure Internet Security 200x

Eller:

1. Klik på Start
  2. Klik på Kontrolpanel
  3. Klik på Tilføj/Fjern Programmer
  4. Fjern F-Secure elementer

I begge tilfælde:

Genstart computeren efter afinstallation. Fjern derefter overskydende F-Secure folder(e) på:

”C:\Programmer \....”

Andre F-Secure Anti-Virus produkter ( eks. Anti-Virus for Workstations 5.xx ...)

5. Klik på Start
6. Klik på Kontrolpanel
7. Klik på Tilføj/Fjern Programmer
8. Fjern F-Secure elementer

Genstart computeren efter afinstallation. Fjern derefter overskydende F-Secure folder(e) på:

”C:\Programmer \....”

I tilfælde af at det ikke vil lykkedes at afinstallere på normalvis, kan man forsøge at reparere programmet, ved at installere forfra. Husk at genstarte computeren. Derefter kan man forsøge afinstallationsproceduren igen.

I særligt vanskeligt tilfælde kan det blive nødvendigt at fjerne rester i Windows Registry, men det anbefales kun til avancerede brugere. Under normale omstændigheder er det ikke nødvendigt.

Spørgsmål: Hvor kan jeg finde opdateringer og hotfixes?
Svar: I vores download-sektion finder du hurtigt links til det meste, hvad enten du er privat eller virksomheds-bruger. Find vores downloads her: http://www.c-cure.dk/support/download/

Spørgsmål: Jeg kan ikke dele filer og/eller printer med F-Secure installeret?
Svar:

Fil og printdeling i F-Secure Internet Security 2006

Det er blevet populært af have flere computere i hjemmet. At kunne tilgå andre computeres filer og printere er en fordel de fleste kan se.

Ofte kan det dog afstedkomme at brugeren har svært ved at komme i kontakt med andre computere, da firewallen blokerer adgang til disse. Faktisk gør firewallen jo netop det som den er beregnet til - nemlig at minimere trusler fra udstyr der ikke er en del af den maskine som firewallen er installeret på.

Benyt følgende fremgangsmåde for at aktivere fil og print deling i F-Secure Internet Security 2006

1) Åben f-secure internet security

2) I internet skjold skal du gå i avancerede indstillinger

3) I menuen Internet skjold -> Firewall skal du vælge fanebladet services/tjenester

4) Du skal bladre ned i service/tjeneste listen og finde Windows fil deling og netværks printere samt Windows network browsing.

5) Vælg Tillad ingående computer browsning og fil deling fra lokalt netværk

6) Hvis ovenstående ikke virker skal du oprette en regel selv med begge ovenstående indstillinger.

Så skulle du være istand til at dele din printer eller skrive ud fra andres printere.

Spørgsmål: Jeg kan ikke få lov til at indtaste min købte nøglekode i F-Secure Internet Security efter endt prøve-periode?
Svar:

Problemer med indtastning af nøglekode i F-Secure Internet Security

Vi har flere gange set at der er et problem ved at opdatere en eksisterende F-Secure Internet Security med en ny nøglekode, eller ved indtastning af nøglekode i demoversion.

Løsningen er som følger:

1. Afinstaller den eksisterende version af F-Secure Internet Security
  2. Genstart din Computer (MEGET VIGTIGT)
  3. Installér F-Secure Internet Security, og indtast nøglekode.

Spørgsmål: Har installeret FSAV Client Security og vil nu distribuere programmet til alle arbejdsstationer, men får ikke lov?

Svar: Har du Windows XP, og har du for nyligt opdateret med Service Pack 2, kan du opleve problemer med at installere F-Secure via push-installation, idet SP2 AUTOMATISK slår XP's indbyggede firewall til.
Dette ville forhindre enhver trafik til maskinen, der ikke er godkendt af firewall'en, herunder F-Secure. Vær opmærksom på at det kan være forbundet med problemer, at have begge firewalls (XP's OG F-Secures) slået til samtidig! Og der er ingen fordele derved.
Det er valgfrit, hvad man benytter, men der er en fordel ved at fortsætte med F-Secures Internet Shield, da konfigurationene er nemmere, samt den kan benyttes på andet end XP.