F-SECURE INTERNET SECURITY - FAQ

Det er ikke en særlig nødvendighed at køre med bankbeskyttelses funktionen for nuværende og indtil den er designet til de danske banker anbefaler vi at man slår den fra hvis man har problemer med transaktioner eller at logge på.

Spørgsmål: Hvordan deaktiverer jeg bankbeskyttelses funktionen i F-Secure Internet Security?

Svar: Klik på F-Secures logo i bunden af højre hjørne, derefter på "online safety". Når det store vindue dukker op klik på "Brugere". Herinde kan man slå bankbeskyttelse til/fra.

Tryk på F-secure logoet i bunden højre hjørne og derefter på "Online safety"

Tryk på "Brugere"

Deaktiver "Bankbeskyttelse" for din bruger

Spørgsmål: Hvad skal jeg gøre når F-Secure Internet Security ved indtastning af ny kode, fortæller at koden er ugyldig?
Svar: Du skal downloade en ny version med mindre du har en CD at installere fra og afinstallér den eksisterende version af F-Secure Internet Security. Husk at genstarte PC'en efterfølgende og indtast derefter nøglekode.

Spørgsmål: Hvordan afinstallerer jeg mit F-Secure korrekt?
Svar:

F-Secure Internet Security 200x

1. Klik på Start
  2. Klik på Programmer
  3. klik på F-Secure Internet Security 200x
  4. Klik på Af-installér F-Secure Internet Security 200x

Eller:

1. Klik på Start
  2. Klik på Kontrolpanel
  3. Klik på Tilføj/Fjern Programmer
  4. Fjern F-Secure elementer

I begge tilfælde:

Genstart computeren efter afinstallation. Fjern derefter overskydende F-Secure folder(e) på:

”C:\Programmer \....”

Andre F-Secure Anti-Virus produkter ( eks. Anti-Virus for Workstations 5.xx ...)

5. Klik på Start
6. Klik på Kontrolpanel
7. Klik på Tilføj/Fjern Programmer
8. Fjern F-Secure elementer

Genstart computeren efter afinstallation. Fjern derefter overskydende F-Secure folder(e) på:

”C:\Programmer \....”

I tilfælde af at det ikke vil lykkedes at afinstallere på normalvis, kan man forsøge at reparere programmet, ved at installere forfra. Husk at genstarte computeren. Derefter kan man forsøge afinstallationsproceduren igen.

I særligt vanskeligt tilfælde kan det blive nødvendigt at fjerne rester i Windows Registry, men det anbefales kun til avancerede brugere. Under normale omstændigheder er det ikke nødvendigt.

Spørgsmål: Hvor kan jeg finde opdateringer og hotfixes?
Svar: I vores download-sektion finder du hurtigt links til det meste, hvad enten du er privat eller virksomheds-bruger. Find vores downloads her: http://www.c-cure.dk/support/download/

Sikring af cloud

Sikring af cloud