Gratis IT-sikkerheds værktøjer

Vi har samlet en række gratis IT-sikkerheds værktøjer. Se mere her og søg gerne hjælp hos os hvis du har behov for assistance.

F-Secure Online Scanner

Et gratis onlineværktøj, til tjek af computers beskyttelsesniveau. Giver mulighed for at rette mulige sikkerhedsproblemer. Firewall, Antivirus og Antispyware indstillinger tjekkes og om sikkerhedskopiering af dokumenter anvendes. Derudover kontrolleres om nødvendige opdateringer foretages.

F-Secure Key
Et gratis online værktøj som hjælper dig med at opbevare og husek dine mange passwords på en sikker måde.

Zscaler - ZAP Application Profiler

En søgemaskine til at søge efter apps fra iOS og Android og tjekke deres legitimitet.

Zscaler - Zulu - URL Risk Analyzer

Værktøj til afsøgning for om et website er inficeret.

Bitdefender - Quickscan

Værktøjet laver en hurtig scanning for at tjekke for malware lokalt på computeren. Med kun få klik får du en rigtig scanning som på en fuld installation.