Flere kunder har efterspurgt muligheden for at evaluere Ipswitch WhatsUp Gold Totalview version 16.5 (2016), da den officielle nyeste version af WhatsUpGold 2017 har nogle begrænsninger og en ændret brugergrænseflade mht. mapviews som det ikke er alle der er glade for.

Vi stiller derfor i samarbejde med Ipswitch, WhatsUpGold 16.5 evaluerings udgaven, til rådighed for vores kunder og potentielle kunder.

Det kræver dog en registrering før download. Bemærk at det er online udgaven der hentes, så internet adgang kræves under installationen, der iøvrigt kan ske både på servere eller på en workstation, på alle supporterede Windows platforme.

Under installationen bedes om yderligere oplysninger der sendes til Ipswitch, hvorefter en 30 dages trial periode starter. Softwaren er den fulde udgave, og i modsætning til tidligere evaluerings versioner er der ingen begrænsninger i antal devices der kan overvåges.

Skulle I senere ønske at købe WhatsUpGold, kan evaluerings udgaven fortsættes i jeres produktions miljø hvis den er installeret på en server, og I beslutter jer for køb indenfor 30 dage fra aktiveringen af trial udgaven

Link til WhatsUp Gold Totalview 16.5 evaluering