C-cure Managed Security

C-cure yder Managed Security. Det kan være drift, vedligehold og/eller overvågning af sikkerhed i netværk. det er billigere end at ansætte mere personale og sikkerheden vil drives af erfarne sikkerhedsfolk.

Dette kan med fordel anvendes ved behov for aflastning, Second opinion og vikariater. perioder kan således aftales for alt fra 3 uger til flere år ad gangen.

Med C-cure Managed Security er det ikke påkrævet, at I som kunde, skal skifte til et produkt leveret af C-cure. Vi vil møde jer på jeres eksisterende løsninger.

C-cure's eksperter vil kunne foreslå optimering og/eller forbedringer ift. det nuværende setup og onboarding aftales individuelt.

Hvordan adgangen til systemerne skal oprettes vil blive aftalt under on-boarding, men normalt vil dette ske enten via VPN-forbindelse eller adgang til de Cloud Portaler produkterne administreres fra. 

Der vil kunne vælges Managed Security ud fra forskellige niveauer hvori der i de højere niveauer kommer flere fordele ift. daglig drift og alarmering i tilfælde af sikkerhedshændelser.

Se mere information på denne pdf

Powered by wpsnet.com