NYE PRODUKTER

Checkpoint Sandblast Mobile (Threat Prevention)

Helt unikt ved denne løsning er at det ikke er et MDM/EDM, men kan integreres med denne form for løsninger, for at opnå mere sikkerhed på den mobile flåde (iOS og Android).

Checkpoints Sandblast Mobile er en administreret cloud løsning, der kan dæmme op for mange af de udfordringer og angreb de mobile brugere står over for. MTP beskytter bl.a. mod ondsindede opkald, websites, sms’er, mails, applikationer fra diverse app stores og netværkskommunikation.Løsningen kan hvis dette ønskes, integreres med en MDM løsning som f.eks. Mobile Iron eller Airwatch, for optimal beskyttelse og kontrol af enheder.
Læs mere på dette datablad