På www.C-cure.dk anvender vi cookies udelukkende til at give dig en god brugeroplevelse, når du udfylder formularer. Ved at klikke videre på dette site accepterer du samtidigt vores brug af cookies.

We use cookies in order to give you the best user experience, when filling out forms. By clicking on www.C-cure.dk you thereby accept our use of cookies.

Vejledninger

C-cure kan tilbyde en lang række vejledninger indenfor IT. Nogle ITvejledninger er specifikt udarbejdet til en branche andre er mere generelle. En del ITvejledninger er udarbejdet i samarbejde med DI Digital hvor C-cure er rådgiver i Sikkerhedsudvalget.

Følgende vejledninger kan frit downloades:

Vejledning til dataklassifikation

Vejledning til passwordsikkerhed

Vejledning om bevissikring

Elektronisk industrispionage

Cloud computing og outsourcing

Sikkerhed i Internet of Things

Søger du specifikke ITvejledninger, som du ikke kan se her, kan du altid kontakte os.

Powered by wpsnet.com